Rijschool Zeist

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist

Zoek je een betrouwbare en kwalitatieve rijschool in Zeist en omgeving? Dan ben je bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist aan het juiste adres! Wij bieden een uitstekende rijopleiding met ervaren en enthousiaste rijinstructeurs die zich volledig inzetten om jou op een efficiënte en veilige manier je rijbewijs te laten behalen. Bij ons staan maatwerk, geduld en kwaliteit centraal, zodat jij vol vertrouwen de weg op kunt.

Opleidingsmogelijkheden

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist bieden we diverse rijopleidingen aan. Onze populairste opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel traditionele rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedcursus is ideaal voor wie snel het rijbewijs wil behalen. Bovendien verzorgen we een uitgebreide theoriecursus om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Prijzen en Pakketten

We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een belangrijke investering is, en daarom hebben we verschillende prijzen en pakketten die passen bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn voordelig geprijsd en we bieden diverse pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Daarnaast hanteren we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Bekijk onze website voor de actuele prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn deskundig, geduldig en toegankelijk, waardoor je je al snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en individuele behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Testimonials

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve testimonials van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Inschrijven en Rijexamen

Het inschrijfproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist is eenvoudig. Vul het online aanmeldformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

FAQ

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Zeist is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een boeiende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Zeist!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 330 beoordelingen
  powered by Google
  Jacqueline Pushchin
  Jacqueline Pushchin
  08:34 10 Jul 24
  V Vw
  V Vw
  09:42 08 Jul 24
  Een hele fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en vooral om kalm te rijden en beheerst te rijden. Aardige rijlesdocenten en een fijne auto om in te... rijden!lees verder
  Mees Veenhuizen
  Mees Veenhuizen
  09:48 03 Jul 24
  In een keer geslaagd. Zonder Mehmet was het niet gelukt. Ik raad deze rijschool zeker aan.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top