Rijschool De Bilt

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele rijschool in De Bilt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve rijlessen aan voor iedereen die zijn of haar rijbewijs wilt halen in De Bilt en omgeving. Ons team van ervaren rijinstructeurs staat klaar om jou te begeleiden op weg naar succes op de weg.

Jouw Rijschool in De Bilt

Bij Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt ligt de focus op het leveren van maatwerk en persoonlijke begeleiding. We begrijpen dat elke leerling uniek is en passen onze lesmethodes aan op jouw individuele behoeften. Zo zorgen we ervoor dat je in een veilige en prettige leeromgeving op een efficiënte manier je rijbewijs kunt behalen.

Autorijschool met een hoog slagingspercentage

Onze rijschool in De Bilt staat bekend om het hoge slagingspercentage van onze leerlingen. Dit komt door onze toegewijde en deskundige rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat jij goed voorbereid aan je rijexamen begint. Ze zijn bekend met de examenroutes in De Bilt en geven je tijdens de lessen waardevolle tips en adviezen om je kans op slagen te vergroten.

Flexibele rijlessen in De Bilt

Wij begrijpen dat het belangrijk is om rijlessen te plannen rondom je drukke leven. Daarom bieden we bij Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt flexibele lestijden aan, zodat je jouw rijlessen kunt inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Onze rijinstructeurs zijn beschikbaar op doordeweekse dagen en in het weekend, zowel overdag als 's avonds.

Betaalbare rijopleiding in De Bilt

Bij onze autorijschool in De Bilt streven we ernaar om de kosten voor het behalen van je rijbewijs zo laag mogelijk te houden. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die passen bij jouw budget en behoeften. Ook is het mogelijk om losse rijlessen te volgen of om je rijopleiding te betalen in termijnen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Theoriecursus en rijexamen

Naast praktijklessen biedt Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt ook een theoriecursus aan om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen. Onze cursus bestaat uit een combinatie van klassikale lessen en online oefenmateriaal, zodat je alle benodigde kennis opdoet om het theorie-examen met succes te voltooien. Wanneer je klaar bent voor het rijexamen, zal je rijinstructeur je begeleiden bij het inplannen en voorbereiden op deze belangrijke dag.

Maak kennis met onze rijschool in De Bilt

Ben je benieuwd naar wat Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt jou te bieden heeft? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles! Tijdens deze les maak je kennis met je rijinstructeur, onze lesmethode en krijg je een idee van hoe het is om te rijden in De Bilt. Na afloop van de proefles zal je rijinstructeur een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kun je een passend lespakket kiezen.

Kies voor Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt

Als je op zoek bent naar een professionele en betrouwbare rijschool in De Bilt, kies dan voor Mijn Rijschool Utrecht - De Bilt. Ons team van ervaren rijinstructeurs, flexibele lestijden en scherpe tarieven maken ons de ideale keuze voor jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Neem vandaag nog contact met ons op om een proefles in te plannen en begin aan jouw weg naar rijbewijs-succes in De Bilt en omgeving!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top