Rijschool Amersfoort

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort

Mijn Rijschool Utrecht is dé rijschool voor jongeren in Amersfoort en omgeving! Wij zijn een enthousiast team van ervaren rijinstructeurs met als doel jou zo snel en veilig mogelijk te laten slagen voor je rijbewijs. Onze rijschool staat voor kwaliteit, geduld en persoonlijke begeleiding, zodat jij met een glimlach achter het stuur zit.

Onze Rijopleidingen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort, bieden wij diverse rijopleidingen aan. Onze meest populaire opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als spoedcursussen aanbieden. Voor degenen die snel hun rijbewijs willen halen, is de spoedcursus de perfecte optie. Ook bieden we een interactieve theoriecursus aan, zodat je optimaal bent voorbereid op je theorie-examen.

Tarieven en Pakketten

We begrijpen dat het behalen van je rijbewijs een investering is, daarom bieden wij diverse tarieven en pakketten aan die passen bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn scherp geprijsd en we hebben verschillende pakketten, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Daarnaast hebben we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Bekijk onze website voor de actuele tarieven en aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit ervaren, geduldige en vriendelijke professionals die jou op je gemak laten voelen tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leertempo en persoonlijke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort, ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Recensies

Wij zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve recensies van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Aanmelden bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort is eenvoudig. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inboeken bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en zelfverzekerd je rijexamen ingaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, rijlessen of rijexamens? Op onze website vind je een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op veelgestelde vragen. Hier vind je informatie over de duur van het rijbewijstraject, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Contact en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort is gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een spannend avontuur op weg naar je rijbewijs!

Tot snel bij Mijn Rijschool Utrecht - Amersfoort!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top