Rijschool Doorn

Mijn Rijschool Utrecht - Jouw toonaangevende autorijschool in Doorn

Ben je op zoek naar een deskundige en betrouwbare rijschool in Doorn om je rijbewijs te behalen op een effectieve en plezierige manier? Je hoeft niet verder te zoeken! Mijn Rijschool Utrecht - Doorn is de autorijschool die je hoogwaardige rijlessen biedt, zodat je met zelfvertrouwen en uitstekend voorbereid de weg op kunt.

Gepersonaliseerde rijopleidingen in Doorn

Bij Mijn Rijschool Utrecht bieden we verschillende rijopleidingen in Doorn aan. Ons aanbod bestaat uit maatwerk autorijlessen, intensieve spoedcursussen om snel je rijbewijs te halen en grondige voorbereidingen op je theorie-examen. Wij zijn ervan overtuigd dat elke leerling uniek is en passen daarom onze lesmethoden aan op basis van jouw individuele wensen en leercapaciteiten.

Ervaren en gedreven rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit ervaren en gedreven professionals die een grote passie hebben voor het lesgeven in autorijden. Zij zetten zich volledig in om jou op een verantwoorde en veilige manier te leren autorijden. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je soms gespannen of onzeker kunt zijn en zullen je met empathie en geduld ondersteunen tijdens je rijlessen in Doorn.

Flexibele lestijden en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht begrijpen we dat je een druk leven hebt. Daarom bieden we flexibele lestijden en locaties aan, zodat je je rijlessen kunt plannen op een manier die het beste past bij jouw schema. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesrooster samenstellen dat aansluit op jouw wensen.

Hoog slagingspercentage en tevreden klanten

We zijn er trots op dat Mijn Rijschool Utrecht een hoog slagingspercentage heeft. Dit is mede te danken aan onze persoonlijke benadering en de inzet van onze ervaren rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn zeer tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun positieve ervaringen. Lees hun verhalen op onze website en laat je overtuigen!

Duidelijke tarieven en aantrekkelijke pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Doorn vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven. Wij bieden diverse pakketten aan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn concurrerend geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Grondige voorbereiding op het theorie-examen

Een goede voorbereiding op je theorie-examen is essentieel voor het succesvol afronden van je rijopleiding. Mijn Rijschool Utrecht - Doorn biedt daarom theoriecursussen aan, zowel klassikaal als online. Onze cursussen zijn ontworpen om je op een effectieve manier de benodigde kennis bij te brengen en je zelfverzekerd te maken voor het theorie-examen. Hierdoor vergroot je de kans om in één keer te slagen en kom je een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs.

Rijexamen aanvraag en begeleiding

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Doorn zorgen we ervoor dat het aanvragen van je rijexamen soepel verloopt. We begeleiden je bij het hele traject, van het indienen van de aanvraag tot het daadwerkelijk afleggen van het examen. Onze rijinstructeurs zorgen voor een optimale voorbereiding op het rijexamen, zodat je met vertrouwen en goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen.

Informatie en veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Doorn.

Contact opnemen en inschrijven

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Doorn en wil je je inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top