Rijschool Bunnik

Mijn Rijschool Utrecht - Jouw betrouwbare autorijschool in Bunnik

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare rijschool in Bunnik om op een prettige en effectieve manier je rijbewijs te halen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht is de autorijschool die jou hoogwaardige rijlessen aanbiedt, zodat je vol vertrouwen en goed voorbereid de weg op kunt.

Afgestemde rijopleidingen in Bunnik

Mijn Rijschool Utrecht biedt een breed scala aan rijopleidingen in Bunnik. Je kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte autorijlessen, spoedcursussen om snel je rijbewijs te halen, en uitgebreide voorbereidingen op je theorie-examen. Wij geloven dat elke leerling uniek is en daarom passen we onze lesmethoden aan op basis van jouw persoonlijke wensen en leercapaciteiten.

Ervaren en vriendelijke rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit ervaren en vriendelijke professionals die een grote passie hebben voor het lesgeven in autorijden. Zij zetten zich in om jou op een verantwoorde en veilige manier het autorijden eigen te maken. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je soms gespannen of onzeker kunt zijn en zullen je met begrip en geduld ondersteunen tijdens je rijlessen in Bunnik.

Flexibele lestijden en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht begrijpen we dat je een druk leven leidt. Daarom bieden we flexibele lestijden en locaties aan, zodat je je rijlessen kunt plannen op een manier die het beste past bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesrooster samenstellen dat aansluit op jouw wensen.

Hoog slagingspercentage en tevreden leerlingen

We zijn er trots op dat Mijn Rijschool Utrecht een hoog slagingspercentage heeft. Dit is mede te danken aan onze persoonlijke benadering en de inzet van onze deskundige rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn zeer tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun positieve ervaringen. Lees hun verhalen op onze website en laat je overtuigen!

Duidelijke tarieven en aantrekkelijke pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven. Wij bieden diverse pakketten aan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn scherp geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Grondige voorbereiding op het theorie-examen

Het is van groot belang dat je goed voorbereid bent op je theorie-examen. Mijn Rijschool Utrecht - Bunnik biedt daarom theoriecursussen aan, zowel klassikaal als online. Onze cursussen zijn ontworpen om je op een effectieve manier de benodigde kennis bij te brengen en je zelfverzekerd te maken voor het theorie-examen. Hierdoor vergroot je de kans om in één keer te slagen en kom je een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs.

Rijexamen aanvraag en begeleiding

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Bunnik zorgen we ervoor dat het aanvragen van je rijexamen vlekkeloos verloopt. We begeleiden je bij het hele traject, van het indienen van de aanvraag tot het daadwerkelijk afleggen van het examen. Onze rijinstructeurs zorgen voor een optimale voorbereiding op het rijexamen, zodat je met vertrouwen en goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Bunnik.

Contact opnemen en inschrijven

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Bunnik en wil je je inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top