Rijschool Breukelen

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen

Op zoek naar een betrouwbare autorijschool in Breukelen om je rijbewijs te halen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen biedt professionele en kwalitatieve rijlessen, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Onze ervaren en gedreven rijinstructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden op weg naar jouw rijbewijs.

Onze rijlessen in Breukelen

Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen biedt een breed scala aan rijlessen, zodat er altijd een pakket is dat bij jouw wensen en behoeften past. Onze lessen zijn gestructureerd en aangepast aan jouw leertempo, zodat je op een prettige manier leert autorijden. Hierbij staat veiligheid altijd voorop.

Waarom kiezen voor Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen?

Er zijn tal van redenen om te kiezen voor onze autorijschool in Breukelen, waaronder:

 • Deskundige en enthousiaste rijinstructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibele lesplanning die past bij jouw schema
 • Verschillende lespakketten op maat
 • Scherpe tarieven

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze rijinstructeurs

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen werken we met ervaren, geduldige en gemotiveerde rijinstructeurs. Zij zorgen voor een ontspannen en prettige sfeer tijdens de rijlessen, waardoor je je snel op je gemak voelt en optimaal kunt leren.

Rijlespakketten op maat

Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen biedt diverse rijlespakketten aan, zodat er altijd een pakket is dat bij jouw behoeften past. Of je nu wekelijks wilt lessen of juist intensief aan de slag wilt, wij hebben een pakket voor jou. Daarnaast bieden we ook theoriecursussen aan om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen.

Rijexamen in Breukelen

Wanneer je klaar bent voor het rijexamen, zal onze rijschool dit voor je inplannen bij het CBR in de regio Breukelen. Onze rijinstructeurs zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen het examen ingaat.

Gratis proefles

Om je kennis te laten maken met onze rijschool en instructeurs, bieden we je een gratis proefles aan. Tijdens deze les krijg je een goed beeld van onze werkwijze en krijgt de instructeur inzicht in jouw niveau. Op basis hiervan kunnen we een passend lespakket adviseren.

Neem contact op met Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen

Heb je vragen over onze rijlessen, lespakketten of wil je je aanmelden voor een proefles? Neem dan contact op met Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen. Ons team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen? We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden op onze website staan. Staat jouw vraag er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ervaringen van leerlingen

Wij zijn trots op onze tevreden leerlingen en de hoge slagingspercentages. Op onze website vind je ervaringen van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald. Zo krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten van onze rijschool in Breukelen.

Acties en aanbiedingen

Houd onze website in de gaten voor actuele acties en aanbiedingen. Wij bieden regelmatig aantrekkelijke kortingen op lespakketten, theoriecursussen en andere diensten. Zo kun je nog voordeliger je rijbewijs halen bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen.

Bereikbaarheid van onze rijschool in Breukelen

Onze autorijschool is goed bereikbaar vanuit de gehele regio Breukelen. Dankzij onze flexibele lesplanning kun je eenvoudig rijlessen inplannen op tijdstippen die jou het beste uitkomen.

Slagingspercentage

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen hebben we een hoog slagingspercentage. Dit is mede te danken aan onze deskundige rijinstructeurs en gestructureerde lessen. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met zelfvertrouwen het rijexamen ingaat, waardoor de kans op slagen aanzienlijk toeneemt.

Aanmelden voor rijlessen in Breukelen

Wil je beginnen met rijlessen bij Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen? Meld je dan eenvoudig aan via onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij zullen zo snel mogelijk een afspraak inplannen voor jouw eerste (gratis) proefles.

Kortom, Mijn Rijschool Utrecht - Breukelen is dé autorijschool voor het behalen van je rijbewijs in Breukelen en omgeving. Met onze deskundige rijinstructeurs, flexibele lesplanning, en op maat gemaakte lespakketten ben je bij ons in goede handen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap richting jouw rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 277 beoordelingen
  powered by Google
  Vera
  Vera
  10:57 28 Nov 23
  Pas na meer dan 30 uur werd er aangegeven dat ze dachten dat ik niet zou kunnen rijden. Alleen met een automaat zou het misschien mogelijk zijn, dus... konden zij mij totaal niet meer verder helpen. Bakken met geld uitgegeven en heel weinig geleerd. Bij een andere rijschool gewoon wel snel geslaagd in een gewone schakelauto.lees verder
  Kwame AnanseOne
  Kwame AnanseOne
  07:46 23 Nov 23
  Blij dat ik geslaagd ben 😃👍🏾Bedankt voor de lessen 🙏🏿
  Renske van den Bongarth
  Renske van den Bongarth
  13:00 22 Nov 23
  Super leuke en leerzame lessen gehad van Soeniel! 🚗🚗🚗
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top