Rijschool Bunschoten

Mijn Rijschool Utrecht - Jouw uitstekende autorijschool in Bunschoten

Zoek je een professionele en betrouwbare rijschool in Bunschoten om op een efficiënte en plezierige manier je rijbewijs te halen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht is de autorijschool die jou kwalitatieve rijlessen biedt, zodat je vol zelfvertrouwen en optimaal voorbereid de weg op kunt.

Rijopleidingen op maat in Bunschoten

Mijn Rijschool Utrecht biedt diverse rijopleidingen in Bunschoten. Je kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte autorijlessen, spoedcursussen om snel je rijbewijs te halen, en grondige voorbereidingen op je theorie-examen. Wij geloven dat elke leerling uniek is en daarom passen we onze lesmethoden aan op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en leercapaciteiten.

Deskundige en enthousiaste rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit deskundige en enthousiaste professionals die een grote passie hebben voor het lesgeven in autorijden. Zij zetten zich in om jou op een verantwoorde en veilige manier het autorijden eigen te maken. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je soms zenuwachtig of onzeker kunt zijn en zullen je met empathie en geduld ondersteunen tijdens je rijlessen in Bunschoten.

Aanpasbare lestijden en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Bunschoten begrijpen we dat je een druk leven leidt. Daarom bieden we aanpasbare lestijden en locaties aan, zodat je je rijlessen kunt plannen op een manier die het beste past bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesrooster samenstellen dat aansluit op jouw wensen.

Hoog slagingspercentage en tevreden klanten

We zijn er trots op dat Mijn Rijschool Utrecht een hoog slagingspercentage heeft. Dit is mede te danken aan onze persoonlijke benadering en de inzet van onze deskundige rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn zeer tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun positieve ervaringen. Lees hun verhalen op onze website en laat je overtuigen!

Transparante tarieven en aantrekkelijke pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht vinden we het belangrijk om duidelijk te zijn over onze tarieven. Wij bieden diverse pakketten aan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn scherp geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Uitgebreide voorbereiding op het theorie-examen

Een goede voorbereiding op je theorie-examen is van groot belang voor het succesvol afronden van je rijopleiding. Mijn Rijschool Utrecht - Bunschoten biedt daarom theoriecursussen aan, zowel klassikaal als online. Onze cursussen zijn ontworpen om je op een effectieve manier de benodigde kennis bij te brengen en je zelfverzekerd te maken voor het theorie-examen. Hierdoor vergroot je de kans om in één keer te slagen en kom je een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs.

Rijexamen aanvraag en begeleiding

Bij Mijn Rijschool Utrecht zorgen we ervoor dat het aanvragen van je rijexamen soepel verloopt. We begeleiden je bij het hele traject, van het indienen van de aanvraag tot het daadwerkelijk afleggen van het examen. Onze rijinstructeurs zorgen voor een optimale voorbereiding op het rijexamen, zodat je met vertrouwen en goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen.

Informatie en veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Bunschoten.

Contact opnemen en inschrijven

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Bunschoten en wil je je inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top