Rijschool Soest

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare rijschool in Soest en omstreken? Mijn Rijschool Utrecht - Soest is dé plek waar je terecht kunt voor kwalitatieve rijopleidingen op maat. Ons team van deskundige en enthousiaste rijinstructeurs staat voor je klaar om je op een veilige, effectieve en plezierige manier naar je rijbewijs te begeleiden. Wij zetten ons in om jou een zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurder te maken.

Diverse Rijopleidingen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest bieden we een breed scala aan rijopleidingen. Onze meest gevraagde opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde cursussen aanbieden. Voor wie in een kort tijdsbestek het rijbewijs wil behalen, is onze spoedcursus een uitkomst. Bovendien verzorgen we een complete theoriecursus om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en Pakketten

We realiseren ons dat het bekostigen van je rijopleiding een belangrijke investering is. Daarom hebben we verschillende tarieven en pakketten samengesteld die aansluiten bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. We bieden aantrekkelijk geprijsde losse rijlessen en diverse pakketten met rijlessen en het praktijkexamen inbegrepen. Tevens hanteren we speciale prijzen voor onze spoedcursus en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Deskundige Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn vakkundig, geduldig en toegankelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze hanteren persoonlijke lesmethoden die afgestemd zijn op jouw leertempo en specifieke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest ben je verzekerd van een leerzame en plezierige rijervaring!

Succesratio en Recensies

We zijn er trots op dat onze rijschool een hoog slagingspercentage en lovende recensies van onze leerlingen heeft. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om jou in één keer te laten slagen voor je rijexamen. Lees op onze website de verhalen van tevreden leerlingen die succesvol hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Inschrijven en Rijexamen

Het inschrijvingsproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest is eenvoudig. Vul het online aanmeldformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, plannen we samen met jou het examen in bij het CBR. We zorgen dat je goed voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen kunt afleggen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, het volgen van rijlessen of het rijexamen? Op onze website vind je een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Hier tref je informatie aan over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Soest is goed bereikbaar en centraal gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij verheugen ons erop je te mogen verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest en samen te werken aan jouw vaardigheden en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een boeiende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Soest!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top