Rijschool IJsselstein

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein

Zoek je een betrouwbare en deskundige rijschool in IJsselstein en omgeving? Dan ben je bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige rijopleidingen met een persoonlijke benadering. Ons team van ervaren en toegewijde rijinstructeurs zorgt ervoor dat jij op een veilige en effectieve manier je rijbewijs kunt halen. Bij ons staan maatwerk, geduld en kwaliteit voorop, zodat jij vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Lesmogelijkheden

Bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein bieden we diverse rijopleidingen aan. Onze populairste opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedcursus is ideaal voor wie in korte tijd het rijbewijs wil halen. Daarnaast verzorgen we een uitgebreide theoriecursus, zodat je optimaal voorbereid bent op je theorie-examen.

Prijzen en Pakketten

We begrijpen dat het financieren van je rijbewijs een belangrijke investering is. Daarom hebben we diverse prijzen en pakketten die passen bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn aantrekkelijk geprijsd en we bieden verschillende pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Ook hebben we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn bekwaam, geduldig en vriendelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leertempo en individuele behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Beoordelingen

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve beoordelingen van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein is eenvoudig. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein is gunstig gelegen en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een spannende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top