Rijschool IJsselstein

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein

Zoek je een betrouwbare en deskundige rijschool in IJsselstein en omgeving? Dan ben je bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige rijopleidingen met een persoonlijke benadering. Ons team van ervaren en toegewijde rijinstructeurs zorgt ervoor dat jij op een veilige en effectieve manier je rijbewijs kunt halen. Bij ons staan maatwerk, geduld en kwaliteit voorop, zodat jij vol zelfvertrouwen de weg op kunt.

Lesmogelijkheden

Bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein bieden we diverse rijopleidingen aan. Onze populairste opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedcursus is ideaal voor wie in korte tijd het rijbewijs wil halen. Daarnaast verzorgen we een uitgebreide theoriecursus, zodat je optimaal voorbereid bent op je theorie-examen.

Prijzen en Pakketten

We begrijpen dat het financieren van je rijbewijs een belangrijke investering is. Daarom hebben we diverse prijzen en pakketten die passen bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn aantrekkelijk geprijsd en we bieden verschillende pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Ook hebben we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn bekwaam, geduldig en vriendelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leertempo en individuele behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Beoordelingen

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve beoordelingen van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein is eenvoudig. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein is gunstig gelegen en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een spannende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - IJsselstein!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top