Rijschool Vianen

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare rijschool in Vianen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Vianen biedt hoogwaardige rijopleidingen, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en leerstijl. Ons team van ervaren en vriendelijke rijinstructeurs is erop gericht om jou op een veilige en effectieve manier je rijbewijs te laten behalen. Wij streven ernaar om jou te ontwikkelen tot een zelfverzekerde en verantwoordelijke bestuurder.

Rijopleidingen op Maat

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen hebben we een breed scala aan rijopleidingen. Onze meest gevraagde opleiding is het autorijbewijs (B). We bieden zowel reguliere rijlessen als spoedcursussen aan. Als je snel je rijbewijs wilt halen, is onze intensieve cursus ideaal voor jou. Daarnaast bieden we een uitgebreide theoriecursus aan, zodat je optimaal voorbereid bent op het theorie-examen.

Voordelige Tarieven en Pakketten

We begrijpen dat de kosten van je rijopleiding een belangrijke investering zijn. Daarom bieden we diverse tarieven en pakketten aan die passen bij jouw behoeften en budget. We hebben aantrekkelijke prijzen voor losse rijlessen en verschillende pakketten met rijlessen en het praktijkexamen inbegrepen. Ook bieden we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor actuele prijzen en speciale aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Ervaren Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn deskundig, geduldig en benaderbaar, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze gebruiken individuele lesmethoden die aansluiten bij jouw leertempo en specifieke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen ben je verzekerd van een leerzame en plezierige rijervaring!

Slagingspercentage en Beoordelingen

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve feedback van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om jou in één keer te laten slagen voor je rijexamen. Op onze website kun je de ervaringen lezen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Aanmelden bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen is eenvoudig en snel. Vul het online inschrijfformulier in op onze website, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen, plannen we samen met jou het examen in bij het CBR. We zorgen ervoor dat je uitstekend voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen kunt afleggen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je nog vragen over Mijn Rijschool Utrecht - Vianen, onze rijlessen, of het rijexamen? Bezoek dan onze FAQ-pagina op de website. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onderwerpen zoals kosten, de duur van de opleiding, spoedcursussen en meer. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Vianen is goed bereikbaar en gunstig gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen kijken we ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan het behalen van je rijbewijs. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een succesvolle en plezierige rijopleiding.

We hopen je snel te zien bij Mijn Rijschool Utrecht - Vianen!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top