Rijschool Amerongen

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht – Amerongen

Zoek je een betrouwbare en vakkundige autorijschool in Amerongen om op een aangename en doelgerichte manier je rijbewijs te behalen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht is de rijschool die jou kwalitatief hoogwaardige rijlessen biedt, waardoor je zelfverzekerd en uitstekend voorbereid de weg op kunt.

Op maat gemaakte rijopleidingen in Amerongen

Mijn Rijschool Utrecht biedt een gevarieerd aanbod van rijopleidingen in Amerongen. Je kunt bij ons terecht voor op maat gemaakte autorijlessen, intensieve cursussen om snel je rijbewijs te halen en grondige voorbereidingen op je theorie-examen. Wij zijn ervan overtuigd dat elke leerling uniek is, en daarom passen we onze lesmethoden aan op basis van jouw individuele wensen en leerstijl.

Deskundige en geduldige rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit deskundige en geduldige professionals met een grote passie voor het lesgeven in autorijden. Zij zetten zich in om jou op een verantwoorde en veilige manier de kunst van het autorijden bij te brengen. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je mogelijk nerveus of onzeker kunt zijn en zullen je met begrip en geduld begeleiden tijdens je rijlessen in Amerongen.

Aangepaste lesuren en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Amerongen zijn we ons ervan bewust dat je een druk leven hebt. Daarom bieden we aangepaste lesuren en locaties aan, zodat je je rijlessen kunt inplannen op een manier die het beste past bij jouw agenda. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesrooster opstellen dat aansluit op jouw schema.

Hoog slagingspercentage en tevreden leerlingen

We zijn er trots op dat Mijn Rijschool Utrecht een hoog slagingspercentage heeft. Dit is mede te danken aan onze persoonlijke benadering en de inzet van onze deskundige rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn uiterst tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun positieve ervaringen. Lees hun verhalen op onze website en laat je inspireren!

Transparante tarieven en aantrekkelijke pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Amerongen hechten we veel waarde aan duidelijkheid over onze tarieven. Wij bieden diverse pakketten aan, zodat er altijd een pakket beschikbaar is dat aansluit bij jouw wensen en budget. Onze pakketten zijn concurrerend geprijsd en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Grondige voorbereiding op het theorie-examen

Een gedegen voorbereiding op je theorie-examen is van essentieel belang voor het succesvol behalen van je rijbewijs. Mijn Rijschool Utrecht - Amerongen biedt daarom theoriecursussen aan, zowel in groepsverband als online. Onze cursussen zijn ontworpen om je op een efficiënte manier de benodigde kennis bij te brengen en je zelfverzekerd te maken voor het theorie-examen. Zo vergroot je de kans om in één keer te slagen en ben je weer een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs.

Rijexamen aanvraag en begeleiding

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Amerongen zorgen we ervoor dat het aanvragen van je rijexamen soepel verloopt. We begeleiden je bij het gehele traject, van het indienen van de aanvraag tot het daadwerkelijk afleggen van het examen. Onze rijinstructeurs zorgen voor een optimale voorbereiding op het rijexamen, zodat je met vertrouwen en goed voorbereid aan het examen kunt deelnemen.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Amerongen.

Contact opnemen en inschrijven

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Amerongen en wil je je inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top