Rijschool Overvecht

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht

Ben je op zoek naar een deskundige en klantvriendelijke rijschool in Overvecht en omstreken? Zoek dan niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht is de ideale plek voor een kwalitatieve rijopleiding. Ons team bestaat uit bekwame en gemotiveerde rijinstructeurs die zich volledig inzetten om jou op een efficiënte en veilige manier je rijbewijs te laten behalen. Bij ons staan kwaliteit, geduld en maatwerk voorop, zodat jij vol vertrouwen achter het stuur zit.

Diversiteit aan Opleidingen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht bieden we een ruim aanbod aan rijopleidingen. Onze meest gewilde opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als intensieve trajecten aanbieden. Onze spoedcursus is perfect voor wie snel het rijbewijs op zak wil hebben. Daarnaast organiseren we een grondige theoriecursus om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en Pakketten

We beseffen dat het financieren van je rijbewijs een aanzienlijke investering is, en daarom bieden we diverse tarieven en bundels aan die aansluiten bij jouw behoeften en financiële situatie. Onze losse rijlessen zijn scherp geprijsd en we hebben uiteenlopende bundels, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Bovendien hanteren we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Bezoek onze website voor de actuele prijzen en unieke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijcoaches zijn ervaren, geduldig en benaderbaar, waardoor je je al snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en persoonlijke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Recensies

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve recensies van onze leerlingen. Onze rijcoaches zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht is eenvoudig. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inboeken bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht is gunstig gelegen en eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een spannende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Overvecht!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 330 beoordelingen
  powered by Google
  Jacqueline Pushchin
  Jacqueline Pushchin
  08:34 10 Jul 24
  V Vw
  V Vw
  09:42 08 Jul 24
  Een hele fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en vooral om kalm te rijden en beheerst te rijden. Aardige rijlesdocenten en een fijne auto om in te... rijden!lees verder
  Mees Veenhuizen
  Mees Veenhuizen
  09:48 03 Jul 24
  In een keer geslaagd. Zonder Mehmet was het niet gelukt. Ik raad deze rijschool zeker aan.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top