Rijschool Veenendaal

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal

Zoek je een betrouwbare en kwalitatieve rijschool in Veenendaal en omstreken? Dan ben je bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal aan het juiste adres! Wij zijn een team van gepassioneerde en toegewijde rijinstructeurs die ernaar streven om jou vlot en veilig je rijbewijs te laten behalen. Bij ons staan kwaliteit, geduld en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, zodat jij met plezier de weg op gaat.

Ons Aanbod

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal hebben we een gevarieerd aanbod aan rijopleidingen. Onze meest gekozen opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedopleiding is ideaal voor wie snel het rijbewijs wil behalen. Daarnaast verzorgen we een uitgebreide theoriecursus, zodat je goed voorbereid aan je theorie-examen begint.

Prijzen en Pakketten

We weten dat het financieren van je rijbewijs een investering kan zijn, en daarom bieden we verschillende prijzen en pakketten aan die aansluiten bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn voordelig geprijsd en we hebben diverse pakketten, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Bovendien hanteren we speciale tarieven voor onze spoedopleiding en theoriecursus. Bekijk onze website voor de actuele prijzen en speciale aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Instructeurs

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, geduldig en vriendelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en individuele behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal ben je in goede handen!

Succesratio en Beoordelingen

We zijn trots op ons hoge succespercentage en de lovende beoordelingen van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Inschrijven en Rijexamen

Het inschrijfproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal is simpel. Vul het online aanmeldformulier in op onze website en we nemen spoedig contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen, boeken we dit gezamenlijk bij het CBR. We zorgen dat je vol vertrouwen en goed voorbereid je rijexamen tegemoet gaat.

FAQ

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen waarin we antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, de spoedopleiding, kosten en meer. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal is gunstig gelegen en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze rijschool Utrecht en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Veenendaal!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top