Rijschool Leusden

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden

Ben je klaar om te beginnen met rijlessen en zoek je een betrouwbare rijschool in Leusden? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Leusden is de perfecte keuze voor een gedegen rijopleiding op maat, aangepast aan jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onze ervaren en gedreven rijinstructeurs zetten zich in om jou op een verantwoorde en plezierige manier je rijbewijs te laten behalen.

Maatwerk Rijopleidingen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden bieden we een breed scala aan rijopleidingen. Onze meest populaire opleiding is het autorijbewijs (categorie B). We bieden zowel reguliere rijlessen als spoedcursussen aan, afgestemd op jouw wensen en tijdschema. Bovendien bieden we een uitgebreide theoriecursus aan, zodat je optimaal bent voorbereid op het theorie-examen.

Aantrekkelijke Prijzen en Pakketten

Wij begrijpen dat de kosten van een rijopleiding een belangrijke overweging zijn. Daarom bieden we bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden diverse tarieven en pakketten aan die passen bij jouw behoeften en budget. We hebben scherpe prijzen voor losse rijlessen en aantrekkelijke pakketten die rijlessen en het praktijkexamen combineren. Daarnaast bieden we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Bekijk onze website voor actuele prijzen en aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Deskundige Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn bekwaam, geduldig en benaderbaar, zodat je je snel op je gemak voelt tijdens je rijlessen. Ze hanteren individuele lesmethoden die aansluiten bij jouw leertempo en specifieke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden kun je rekenen op een leerzame en plezierige rijervaring!

Slagingspercentage en Recensies

Wij zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve recensies van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs doen er alles aan om jou in één keer te laten slagen voor je rijexamen. Op onze website vind je ervaringen van tevreden leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden is eenvoudig en snel. Vul het online aanmeldformulier in op onze website en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen, plannen we samen met jou het examen in bij het CBR. We zorgen ervoor dat je uitstekend voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen kunt afleggen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je nog vragen over Mijn Rijschool Utrecht - Leusden, onze rijlessen, of het rijexamen? Bezoek dan onze FAQ-pagina op de website. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onderwerpen zoals kosten, de duur van de opleiding, spoedcursussen en meer. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Leusden is goed bereikbaar en gunstig gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden kijken we ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan het behalen van je rijbewijs. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een succesvolle en plezierige rijopleiding.

We hopen je snel te zien bij Mijn Rijschool Utrecht - Leusden!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top