Rijschool de Meern

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - De Meern!

Jouw lokale autorijschool voor rijlessen, rijbewijs en rijexamens

Mijn Rijschool Utrecht - De Meern is dé plek om te starten met je rijopleiding in de regio De Meern. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie en hoge slagingspercentages. Ons doel is om jou op een prettige en efficiënte manier te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs.

Waarom kiezen voor Mijn Rijschool Utrecht - De Meern?

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Onze professionele rijinstructeurs zijn ervaren en gedreven om jou te helpen je rijbewijs te halen. We bieden flexibele rijlessen aan die afgestemd zijn op jouw wensen en behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - De Meern profiteer je van:

 • Ervaren en geduldige rijinstructeurs
 • Hoog slagingspercentage
 • Flexibele lestijden
 • Persoonlijke begeleiding op maat
 • Voordelige lespakketten
 • Rijlessen op maat

Bij Mijn Rijschool Utrecht - De Meern begrijpen we dat iedereen uniek is. Daarom bieden wij rijlessen aan die afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoeften. Of je nu een beginner bent of al enige rijervaring hebt, onze rijinstructeurs zullen je op je eigen tempo begeleiden en coachen om een veilige en zelfverzekerde bestuurder te worden.

Rijbewijs halen in De Meern

Mijn Rijschool Utrecht - De Meern helpt je bij het behalen van je rijbewijs op een gestructureerde en prettige manier. We bieden zowel reguliere rijopleidingen als spoedcursussen aan, afhankelijk van jouw wensen en beschikbaarheid. Onze ervaren rijinstructeurs zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op je rijexamen.

Theorie en Praktijk

Om je rijbewijs te halen, moet je zowel een theorie-examen als een praktijkexamen afleggen. Mijn Rijschool Utrecht - De Meern ondersteunt je bij beide onderdelen. We bieden theoriecursussen aan die je helpen om de verkeersregels en -inzicht onder de knie te krijgen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je tijdens de praktijklessen alle benodigde vaardigheden leert om veilig en zelfstandig de weg op te kunnen.

Tarieven en lespakketten

Mijn Rijschool Utrecht - De Meern biedt verschillende lespakketten aan om je rijbewijs te halen. We hebben zowel losse rijlessen als voordelige pakketten met rijlessen en een praktijkexamen. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Neem contact op met Mijn Rijschool Utrecht - De Meern

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze rijopleidingen in De Meern? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste lespakket. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Meld je aan voor een proefles

Ben je klaar om te beginnen met je rijopleiding bij Mijn Rijschool Utrecht - De Meern? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze les maak je kennis met je rijinstructeur en krijg je een goed beeld van onze lesmethode. Op basis van de proefles kunnen we samen een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen en een passend lespakket voor je samenstellen.

Mijn Rijschool Utrecht - De Meern: jouw partner voor rijlessen, rijbewijs en rijexamens in De Meern en omgeving

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar je rijbewijs! Mijn Rijschool Utrecht - De Meern staat klaar om je te begeleiden op weg naar succes. Met onze professionele rijinstructeurs, persoonlijke aanpak en voordelige tarieven ben je bij ons in goede handen. Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf waarom zoveel leerlingen voor Mijn Rijschool Utrecht - De Meern kiezen. Tot snel!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top