Rijschool Vleuten

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare rijschool in Vleuten? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten is dé plek om je rijbewijs te halen. Wij bieden kwalitatieve rijlessen, persoonlijke begeleiding en uitstekende rijinstructeurs om ervoor te zorgen dat je met succes je rijbewijs haalt.

Waarom kiezen voor Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten?

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten staat de leerling centraal. We begrijpen dat elke leerling uniek is en passen onze lesmethode daarom aan op jouw individuele behoeften. Met onze ervaren rijinstructeurs en gestructureerde lesplannen zorgen we ervoor dat je je snel op je gemak voelt achter het stuur en met vertrouwen de weg op gaat.

Onze Rijlessen en Rijbewijs Trajecten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten bieden we diverse rijopleidingen aan, van reguliere rijlessen tot spoedcursussen. Onze lessen zijn op maat gemaakt en afgestemd op jouw ervaring en tempo. Daarnaast bieden we theoriecursussen aan, zodat je optimaal voorbereid bent op het theorie-examen. Voor leerlingen met faalangst hebben we speciale rijinstructeurs die je extra begeleiding en ondersteuning bieden.

Tarieven en Pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten vinden we het belangrijk dat onze tarieven transparant en betaalbaar zijn. We bieden verschillende pakketten aan die passen bij jouw wensen en budget. Zo is er altijd een pakket dat bij jou past. Neem gerust een kijkje op onze tarievenpagina voor meer informatie en een overzicht van onze pakketten.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Rijexamen en Slagingspercentage

We zijn er trots op dat ons slagingspercentage bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten bovengemiddeld is. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij goed voorbereid bent op het rijexamen. Dankzij onze effectieve lesmethode en persoonlijke begeleiding slagen veel van onze leerlingen de eerste keer voor hun rijexamen.

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over onze rijschool, rijlessen of andere zaken? Op onze veelgestelde vragen-pagina vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. Zo krijg je meer inzicht in onderwerpen zoals kosten, de duur van de opleiding, spoedcursussen en meer. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten is goed bereikbaar en gunstig gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Aanmelden en Proefles

Wil je graag beginnen met rijlessen bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten? Meld je dan aan via ons online inschrijfformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur en krijg je een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. Op basis van deze informatie kunnen we een passend lespakket voor je samenstellen.

Ervaar zelf waarom Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten de beste keuze is voor het behalen van je rijbewijs. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen als leerling en samen met jou de weg op te gaan. Tot snel bij Mijn Rijschool Utrecht - Vleuten!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top