Rijschool Baarn

Ontdek Mijn Rijschool Utrecht - Baarn

Op zoek naar een uitstekende en betrouwbare autorijschool in Baarn? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Baarn staat garant voor hoogwaardige rijopleidingen die aangepast zijn aan jouw wensen en behoeften. Ons team van ervaren en vriendelijke rijinstructeurs zet zich in om jou op een veilige, doeltreffende en leuke manier te begeleiden naar je rijbewijs. Wij streven ernaar om van jou een zelfverzekerde en verantwoorde automobilist te maken.

Uiteenlopende Rijopleidingen

Mijn Rijschool Utrecht - Baarn biedt een breed aanbod aan rijopleidingen. Onze populairste opleiding is het autorijbewijs (B), waar we zowel standaard rijlessen als versnelde cursussen voor aanbieden. Als je in een kortere tijd je rijbewijs wilt behalen, is onze spoedcursus ideaal voor jou. Daarnaast verzorgen we een volledige theoriecursus om je grondig voor te bereiden op het theorie-examen.

Aantrekkelijke Tarieven en Pakketten

Wij begrijpen dat het financieren van je rijopleiding een belangrijke investering is. Daarom hebben we verschillende tarieven en pakketten ontworpen die passen bij jouw wensen en budget. We bieden scherp geprijsde losse rijlessen en diverse pakketten met rijlessen en het praktijkexamen inbegrepen. Ook bieden we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Bekijk onze website voor de huidige tarieven en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Professionele Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn deskundig, geduldig en benaderbaar, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze gebruiken individuele lesmethoden die aansluiten bij jouw leersnelheid en specifieke wensen. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Baarn ben je verzekerd van een leerrijke en plezierige rijervaring!

Slagingspercentage en Beoordelingen

We zijn er trots op dat onze rijschool een hoog slagingspercentage en positieve beoordelingen van onze leerlingen heeft. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om jou in één keer te laten slagen voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Baarn is eenvoudig en snel. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen spoedig contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, plannen we samen met jou het examen in bij het CBR. We zorgen ervoor dat je uitstekend voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen kunt afleggen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over Mijn Rijschool Utrecht - Baarn, het volgen van rijlessen of het rijexamen? Onze website bevat een handige FAQ-sectie met antwoorden op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject naar het behalen van je rijbewijs, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Als jouw vraag niet wordt beantwoord in onze FAQ, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Baarn is eenvoudig te bereiken en centraal gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Baarn en samen te werken aan het ontwikkelen van jouw vaardigheden en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een leerzame en plezierige reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Baarn!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top