Rijschool Mijdrecht

Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht: Jouw partner in rijvaardigheid

Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Mijdrecht om je autorijbewijs te behalen? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht is dé rijschool waar je op een veilige en leuke manier leert autorijden. Met onze professionele en ervaren rijinstructeurs aan je zijde, zul je snel op weg zijn naar rijvaardigheid en succes.

Rijlessen op jouw manier

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht begrijpen we dat elke leerling uniek is. Daarom passen we onze rijlessen aan jouw individuele behoeften en tempo aan. Of je nu een beginnende bestuurder bent of al enige ervaring hebt, wij zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd en bekwaam voelt achter het stuur. We bieden zowel reguliere rijlessen als spoedcursussen en theoriecursussen aan, zodat je volledig voorbereid bent op je theorie- en praktijkexamen.

Aantrekkelijke tarieven en pakketten

Wij weten dat de kosten van een rijopleiding een belangrijk aspect zijn bij het kiezen van een rijschool. Daarom biedt Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht concurrerende tarieven en diverse pakketten die passen bij jouw budget. Onze pakketten combineren rijlessen met het praktijkexamen en we hebben speciale aanbiedingen voor spoedcursussen en theoriecursussen. Raadpleeg onze website voor de meest recente prijzen en acties.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Deskundige rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn bekwaam, vriendelijk en geduldig, waardoor je je op je gemak zult voelen tijdens het leren rijden. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht passen onze instructeurs hun lesmethoden aan jouw leertempo en behoeften aan, zodat je optimaal profiteert van elke rijles.

Succesvol slagingspercentage en recensies

We zijn trots op ons indrukwekkende slagingspercentage en de tevredenheid van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om jou succesvol te laten slagen voor je rijexamen. Neem een kijkje op onze website om ervaringen van andere leerlingen te lezen.

Aanmelden en rijexamen

Aanmelden bij Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht is eenvoudig en snel. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. Wij zorgen ervoor dat je optimaal voorbereid en met vertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je nog vragen over onze rijschool, rijlessen of het rijexamen? Bezoek dan onze FAQ-pagina op de website. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onderwerpen zoals kosten, de duur van de opleiding, spoedcursussen en meer. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht is goed bereikbaar en gunstig gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht kijken we ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan het behalen van je rijbewijs. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een succesvolle en plezierige rijopleiding.

We hopen je snel te zien bij Mijn Rijschool Utrecht - Mijdrecht!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 330 beoordelingen
  powered by Google
  Jacqueline Pushchin
  Jacqueline Pushchin
  08:34 10 Jul 24
  V Vw
  V Vw
  09:42 08 Jul 24
  Een hele fijne rijschool! Ik heb veel geleerd en vooral om kalm te rijden en beheerst te rijden. Aardige rijlesdocenten en een fijne auto om in te... rijden!lees verder
  Mees Veenhuizen
  Mees Veenhuizen
  09:48 03 Jul 24
  In een keer geslaagd. Zonder Mehmet was het niet gelukt. Ik raad deze rijschool zeker aan.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top