Rijschool Woerden

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden

Ben je op zoek naar een professionele en betrokken rijschool in Woerden en omstreken? Zoek dan niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Woerden staat voor je klaar met een uitstekende rijopleiding. Ons team van deskundige en gepassioneerde rijinstructeurs zet zich volledig in om jou op een effectieve en verantwoorde manier je rijbewijs te laten behalen. Bij ons ligt de focus op maatwerk, geduld en kwaliteit, zodat jij met vertrouwen achter het stuur zit.

Opleidingsopties

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden hebben we een uitgebreid aanbod aan rijopleidingen. Onze meest gekozen opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze intensieve cursus is perfect voor wie snel het rijbewijs wil behalen. Verder bieden we een grondige theoriecursus aan om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en Pakketten

We begrijpen dat het financieren van je rijbewijs een belangrijke investering is, en daarom hebben we verschillende tarieven en pakketten die passen bij jouw wensen en budget. Onze losse rijlessen zijn scherp geprijsd en we bieden diverse pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Daarnaast hanteren we speciale tarieven voor onze intensieve cursus en theoriecursus. Bekijk onze website voor de actuele prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn bekwaam, geduldig en benaderbaar, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leertempo en individuele behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Recensies

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve recensies van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden is eenvoudig. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, intensieve cursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Woerden is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een spannende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Woerden!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top