Rijschool Nieuwegein

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein

Op zoek naar een professionele en klantgerichte rijschool in Nieuwegein en omgeving? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is dé plek waar je terecht kunt voor een hoogwaardige rijopleiding. Ons team bestaat uit deskundige en gedreven rijinstructeurs die zich inzetten om jou zo efficiënt en veilig mogelijk je rijbewijs te laten halen. Kwaliteit, geduld en maatwerk staan bij ons centraal, zodat jij met zelfvertrouwen de weg op gaat.

Opleidingsaanbod

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein bieden we een breed scala aan rijopleidingen aan. Onze meest populaire opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel standaard rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedtraining is perfect voor wie in korte tijd het rijbewijs wil behalen. Daarnaast hebben we een uitvoerige theoriecursus om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en pakketten

We begrijpen dat het financieren van je rijbewijs een belangrijke investering is, daarom hebben we verschillende kosten en arrangementen die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Onze losse rijlessen zijn aantrekkelijk geprijsd en we bieden diverse pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Tevens hebben we speciale tarieven voor onze spoedtraining en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele prijzen en exclusieve aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijdocenten

Onze rijdocenten zijn ervaren, geduldig en toegankelijk, zodat je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en unieke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein ben je in vertrouwde handen!

Slagingspercentage en Ervaringen

We zijn er trots op dat we een hoog slagingspercentage hebben en dat onze leerlingen zeer tevreden zijn. Onze rijdocenten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is eenvoudig. Vul het online registratieformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inboeken bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen ingaat.

FAQ

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze websitevind je een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedtrainingen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is gunstig gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de beste rijschool Utrecht en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een opwindende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top