Rijschool Nieuwegein

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein

Op zoek naar een professionele en klantgerichte rijschool in Nieuwegein en omgeving? Zoek niet verder! Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is dé plek waar je terecht kunt voor een hoogwaardige rijopleiding. Ons team bestaat uit deskundige en gedreven rijinstructeurs die zich inzetten om jou zo efficiënt en veilig mogelijk je rijbewijs te laten halen. Kwaliteit, geduld en maatwerk staan bij ons centraal, zodat jij met zelfvertrouwen de weg op gaat.

Opleidingsaanbod

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein bieden we een breed scala aan rijopleidingen aan. Onze meest populaire opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel standaard rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedtraining is perfect voor wie in korte tijd het rijbewijs wil behalen. Daarnaast hebben we een uitvoerige theoriecursus om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en pakketten

We begrijpen dat het financieren van je rijbewijs een belangrijke investering is, daarom hebben we verschillende kosten en arrangementen die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Onze losse rijlessen zijn aantrekkelijk geprijsd en we bieden diverse pakketten aan, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Tevens hebben we speciale tarieven voor onze spoedtraining en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele prijzen en exclusieve aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijdocenten

Onze rijdocenten zijn ervaren, geduldig en toegankelijk, zodat je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en unieke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein ben je in vertrouwde handen!

Slagingspercentage en Ervaringen

We zijn er trots op dat we een hoog slagingspercentage hebben en dat onze leerlingen zeer tevreden zijn. Onze rijdocenten zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het inschrijven bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is eenvoudig. Vul het online registratieformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles in te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inboeken bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen ingaat.

FAQ

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze websitevind je een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest voorkomende vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedtrainingen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein is gunstig gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de beste rijschool Utrecht en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een opwindende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Nieuwegein!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top