Rijschool Houten

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten

Op zoek naar een professionele en klantgerichte rijschool in Houten en omstreken? Dan hoef je niet verder te zoeken! Mijn Rijschool Utrecht - Houten is dé plek voor een hoogwaardige rijopleiding. Ons team bestaat uit deskundige en bevlogen rijinstructeurs die zich volledig inzetten om jou op een effectieve en veilige manier je rijbewijs te laten behalen. Bij ons staan maatwerk, geduld en kwaliteit centraal, zodat jij zelfverzekerd de weg op kunt.

Opleidingsaanbod

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten bieden we een divers aanbod aan rijopleidingen. Onze meest populaire opleiding is het autorijbewijs (B), waarbij we zowel reguliere rijlessen als versnelde trajecten aanbieden. Onze spoedcursus is ideaal voor wie in korte tijd het rijbewijs wil behalen. Daarnaast bieden we een gedegen theoriecursus aan om je optimaal voor te bereiden op je theorie-examen.

Tarieven en Pakketten

We realiseren ons dat het financieren van je rijbewijs een grote investering is, en daarom bieden we diverse tarieven en pakketten die aansluiten bij jouw behoeften en budget. Onze losse rijlessen zijn aantrekkelijk geprijsd en we hebben verschillende pakketten, inclusief rijlessen en het praktijkexamen. Verder hanteren we speciale tarieven voor onze spoedcursus en theoriecursus. Raadpleeg onze website voor de actuele prijzen en speciale aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze Rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn ervaren, geduldig en toegankelijk, waardoor je je snel op je gemak voelt tijdens de rijlessen. Ze passen hun lesmethoden aan op jouw leersnelheid en persoonlijke behoeften. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten ben je in goede handen!

Slagingspercentage en Ervaringen

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage en de positieve ervaringen van onze leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen. Lees op onze website de ervaringen van tevreden leerlingen die met succes hun rijbewijs bij ons hebben behaald.

Aanmelden en Rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten is simpel. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen je rijexamen tegemoet gaat.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je vragen over onze rijschool, de rijlessen of het rijexamen? Op onze website hebben we een uitgebreide FAQ-sectie waarin we antwoord geven op de meest gestelde vragen. Hier vind je informatie over het traject om je rijbewijs te behalen, spoedcursussen, kosten en nog veel meer. Mocht je vraag er niet tussen staan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al je vragen.

Contactgegevens en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Houten is gunstig gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze rijschool Utrecht is gevestigd aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten en samen te werken aan jouw rijvaardigheid en zelfvertrouwen op de weg. Meld je vandaag nog aan en begin aan een inspirerende reis richting je rijbewijs!

Graag tot ziens bij Mijn Rijschool Utrecht - Houten!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 307 beoordelingen
  powered by Google
  Suus Hildebrand
  Suus Hildebrand
  07:46 21 Feb 24
  Bovenkant!!!!!
  frank Snijder
  frank Snijder
  10:36 19 Feb 24
  Bedankt!
  TawfiQ Amrani
  TawfiQ Amrani
  09:35 17 Feb 24
  Uitstekend en super informatief! Straigjt to the point en dankzij sonil ben ik geslaagd!
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top