Rijschool Lopik

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht – Lopik

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ervaren autorijschool in Lopik waar je op een prettige en effectieve manier je rijbewijs kunt halen? Dan ben je bij Mijn Rijschool Utrecht aan het juiste adres! Wij zijn een professionele autorijschool die zich richt op het bieden van kwalitatieve rijlessen, zodat jij vol vertrouwen en goed voorbereid de weg op kunt.

Onze rijopleidingen in Lopik

Bij Mijn Rijschool Utrecht bieden wij een breed scala aan rijopleidingen aan. Zo kun je bij ons terecht voor autorijlessen op maat, spoedcursussen voor het behalen van je rijbewijs en de beste voorbereiding op je theorie-examen. Wij geloven dat iedere leerling uniek is en daarom passen wij onze lesmethoden aan op jouw persoonlijke wensen en leerstijl.

Ervaren en geduldige rijinstructeurs

Ons team van rijinstructeurs bestaat uit geduldige en ervaren professionals met een passie voor lesgeven. Zij zetten zich in om jou op een veilige en verantwoorde manier te leren autorijden. Onze rijinstructeurs begrijpen dat je wellicht zenuwachtig of onzeker kunt zijn, en zullen je met geduld en begrip begeleiden tijdens je rijlessen in Lopik.

Flexibele lestijden en locaties

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Lopik begrijpen we dat je een druk leven hebt. Daarom bieden wij flexibele lestijden en locaties aan, zodat je jouw rijlessen kunt plannen op een manier die het beste bij jou past. Of je nu 's ochtends, 's middags, 's avonds of in het weekend wilt lessen, wij zorgen ervoor dat we een lesplanning maken die aansluit op jouw schema.

Slagingspercentage en succesverhalen

We zijn er trots op dat we een hoog slagingspercentage hebben bij Mijn Rijschool Utrecht. Dit komt mede door onze persoonlijke aanpak en de inzet van onze ervaren rijinstructeurs. Onze voormalige leerlingen zijn erg tevreden over hun rijopleiding bij ons en delen graag hun succesverhalen. Lees hun ervaringen in Google of op onze website en laat je inspireren!

Tarieven en pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Lopik vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven. Wij bieden verschillende pakketten aan, zodat je altijd een pakket vindt dat bij jouw wensen en budget past. Onze pakketten zijn scherp geprijsd en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk onze tarieven op de website en kies het pakket dat het beste bij jou past.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Theorie-examen voorbereiding

Een goede voorbereiding op je theorie-examen is essentieel voor het behalen van je rijbewijs. Mijn Rijschool Utrecht - Lopik biedt daarom theoriecursussen aan, zowel klassikaal als online. Onze cursussen zijn erop gericht om je op een effectieve manier alle benodigde kennis bij te brengen en je zelfverzekerd te maken voor het theorie-examen. Zo vergroot je de kans om in één keer te slagen en ben je weer een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs.

Rijexamen inschrijving en procedure

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Lopik zorgen we ervoor dat het inschrijven voor je rijexamen soepel verloopt. We begeleiden je bij het gehele proces, van het aanvragen van het examen tot het daadwerkelijke afleggen ervan. Onze rijinstructeurs bereiden je optimaal voor op het rijexamen, zodat je met vertrouwen en goed voorbereid aan het examen kunt beginnen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over het behalen van je rijbewijs, de kosten of de duur van de rijopleiding? Op onze website vind je een uitgebreide sectie met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw rijopleiding in Lopik.

Contact en aanmelden

Ben je klaar om te beginnen met je rijlessen in Lopik en wil je je aanmelden bij Mijn Rijschool Utrecht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website, stuur ons een e-mail of bel ons. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk kunt starten met jouw rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

We kijken ernaar uit om samen met jou de weg op te gaan en je te begeleiden naar het behalen van je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 307 beoordelingen
  powered by Google
  Suus Hildebrand
  Suus Hildebrand
  07:46 21 Feb 24
  Bovenkant!!!!!
  frank Snijder
  frank Snijder
  10:36 19 Feb 24
  Bedankt!
  TawfiQ Amrani
  TawfiQ Amrani
  09:35 17 Feb 24
  Uitstekend en super informatief! Straigjt to the point en dankzij sonil ben ik geslaagd!
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top