Rijschool Wijk bij Duurstede

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede

Zoek je een kwalitatieve rijschool in Wijk bij Duurstede om je autorijbewijs te behalen? Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede is dé rijschool voor jou. Wij bieden hoogwaardige rijlessen en zorgen ervoor dat jij op een verantwoorde en plezierige manier je rijbewijs haalt. Onze ervaren en professionele rijinstructeurs staan voor je klaar om je te begeleiden op jouw weg naar rijvaardigheid.

Rijlessen op maat

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede stellen we jouw wensen en behoeften voorop. We bieden rijlessen op maat en werken met een individuele aanpak om ervoor te zorgen dat jij in je eigen tempo en met zelfvertrouwen leert rijden. Naast reguliere rijlessen, bieden we ook spoedcursussen en theoriecursussen aan, zodat je optimaal voorbereid bent op zowel het theorie- als het praktijkexamen.

Voordelige tarieven en pakketten

We begrijpen dat de kosten van een rijopleiding een belangrijk aspect zijn bij het kiezen van een rijschool. Daarom hanteren we bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede scherpe prijzen en aantrekkelijke pakketten die aansluiten bij jouw budget. Onze pakketten zijn ontworpen om rijlessen en het praktijkexamen te combineren, en we hebben speciale tarieven voor spoedcursussen en theoriecursussen. Bekijk onze website voor de meest recente prijzen en aanbiedingen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Gekwalificeerde rijinstructeurs

Onze rijinstructeurs zijn deskundig, vriendelijk en geduldig. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur en passen hun lesmethoden aan jouw leertempo en behoeften aan. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede kun je vertrouwen op een leerzame en plezierige rijervaring!

Slagingspercentage en recensies

We zijn trots op ons indrukwekkende slagingspercentage en de positieve feedback van onze tevreden leerlingen. Onze rijinstructeurs zetten zich volledig in om jou te helpen slagen voor je rijexamen. Neem een kijkje op onze website om de ervaringen van andere leerlingen te lezen.

Aanmelden en rijexamen

Het aanmeldproces bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede is eenvoudig en snel. Vul het online inschrijfformulier in op onze website en we nemen spoedig contact met je op om je eerste rijles te plannen. Zodra je klaar bent voor het praktijkexamen, zullen we dit samen met jou inplannen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je uitstekend voorbereid en vol vertrouwen je rijexamen kunt afleggen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je nog vragen over onze rijschool, onze rijlessen of het rijexamen? Bezoek dan onze FAQ-pagina op de website. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onderwerpen zoals kosten, de duur van de opleiding, spoedcursussen en meer. Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Contactinformatie en Locatie

Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede is goed bereikbaar en gunstig gelegen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede kijken we ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou te werken aan het behalen van je rijbewijs. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een succesvolle en plezierige rijopleiding.

We hopen je snel te zien bij Mijn Rijschool Utrecht - Wijk bij Duurstede!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 318 beoordelingen
  powered by Google
  Wessel Kuijpers
  Wessel Kuijpers
  08:48 06 May 24
  Top instructeur! Gezellig, duidelijk en in 1x examen gehaald.
  Dominic Tjon
  Dominic Tjon
  12:43 11 Apr 24
  Top tijd gehad. Gastvrij opgevangen💪
  samuel deepak
  samuel deepak
  09:51 10 Apr 24
  Goede instructeur Soenil! Heeft mij geholpen om in de eerste poging te slagen voor de test.
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top