Rijschool Leidsche Rijn

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Jouw favoriete autorijschool in Leidsche Rijn!

Stap in de auto en begin vandaag nog aan jouw rij-avontuur bij Mijn Rijschool Utrecht! Wij zijn een gerenommeerde rijschool met een passie voor veilig en zelfverzekerd autorijden. Onze missie is om jou te helpen jouw rijbewijs op een prettige en effectieve manier te behalen.

Onze Rijopleidingen

Mijn Rijschool Utrecht - Leidsche Rijn biedt een breed scala aan rijopleidingen, waaronder het autorijbewijs (B), spoedcursussen en theoriecursussen. Of je nu net begint met rijlessen of snel jouw rijbewijs wilt halen, wij hebben het perfecte pakket voor jou.

Tarieven en Pakketten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Leidsche Rijn begrijpen we dat het belangrijk is om transparant te zijn over onze tarieven. Daarom bieden we diverse pakketten en aanbiedingen, zoals voordelige kosten per rijles, theoriecursus tarieven en spoedcursus tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Rijinstructeurs

Onze ervaren en deskundige rijinstructeurs staan klaar om jou te begeleiden tijdens jouw rijlessen. Ze zijn vriendelijk, geduldig en weten precies hoe ze jou het beste kunnen voorbereiden op jouw rijexamen. Bij Mijn Rijschool Utrecht helpen we je graag bij het kiezen van de juiste rijinstructeur die bij jou past.

Slagingspercentage en Recensies

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Leidsche Rijn zijn we trots op ons hoge slagingspercentage. Onze tevreden leerlingen spreken voor zich! Lees de positieve testimonials van eerdere leerlingen en ontdek waarom zij voor ons hebben gekozen.

Aanmelden en Rijexamen

Aanmelden voor rijlessen bij Mijn Rijschool Utrecht - Leidsche Rijn is eenvoudig en snel. Onze professionals helpen je met het boeken van jouw rijexamen en leggen je uit wat je kunt verwachten tijdens het examen, zodat je goed voorbereid bent.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ-sectie waar we antwoorden geven op veelgestelde vragen over de duur van het rijbewijs, spoedcursussen en meer.

Contact en Locatie

Wil je contact met ons opnemen? Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail en onze social media kanalen. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Zet vandaag nog de eerste stap naar jouw rijbewijs bij Mijn Rijschool Utrecht in Leidsche Rijn, zodat je snel kan genieten van de vrijheid en onafhankelijkheid die het autorijden je biedt. Meld je aan en ervaar zelf waarom wij de beste keuze zijn voor jouw rijopleiding!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top