Rijschool Rhenen

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen ben je aan het juiste adres voor het behalen van je rijbewijs op een plezierige en vlotte manier. Wij bieden kwalitatieve rijlessen in Rhenen en omgeving, met als doel jou veilig en zelfverzekerd de weg op te laten gaan. Onze rijinstructeurs zijn ervaren, geduldig en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeer en rijopleidingen.

Autorijschool Utrecht - Rhenen

Als autorijschool in Rhenen streven wij ernaar om onze leerlingen zo snel en efficiënt mogelijk naar het rijexamen te begeleiden. We maken gebruik van moderne lesmethoden en besteden aandacht aan zowel de praktische als de theoretische kennis die je nodig hebt om een verantwoordelijke en veilige bestuurder te worden.

Rijlessen op maat in Rhenen

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen vinden we het belangrijk dat de rijlessen aansluiten bij jouw persoonlijke leerstijl en tempo. Daarom stellen we samen met jou een persoonlijk lesplan op, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Of je nu kiest voor reguliere rijlessen, een spoedcursus of rijlessen in een automaat, bij ons ben je verzekerd van een prettige en professionele begeleiding.

Haal je rijbewijs in Rhenen

Het behalen van je rijbewijs is een belangrijke stap naar meer vrijheid en zelfstandigheid. Bij Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen begeleiden we je met plezier door het gehele traject: van je eerste rijles tot aan je rijexamen. Onze rijinstructeurs zijn erop gericht om jouw vaardigheden en zelfvertrouwen achter het stuur te vergroten, zodat je straks met een goed gevoel de weg op kunt.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Rijexamen doen in Rhenen

Wanneer je klaar bent voor je rijexamen, zullen wij dit in overleg met jou aanvragen bij het CBR. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en met vertrouwen het examen ingaat. Dankzij onze effectieve lesmethoden en deskundige rijinstructeurs, heeft Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen een hoog slagingspercentage.

Plan je proefles in Rhenen

Ben je benieuwd naar onze autorijschool in Rhenen? Plan dan een proefles in en ervaar zelf hoe het is om les te krijgen bij Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen. Tijdens de proefles maak je kennis met je rijinstructeur, onze lesmethoden en het rijden in Rhenen. Na de proefles zal de rijinstructeur een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen, zodat je een passend lespakket kunt kiezen.

Kies voor Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen

Wanneer je zoekt naar een betrouwbare, professionele en vriendelijke rijschool in Rhenen, dan is Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen de perfecte keuze. Wij zetten ons in om jouw rijopleiding zo aangenaam en succesvol mogelijk te maken. Enkele voordelen van onze rijschool zijn:

 • Ervaren en geduldige rijinstructeurs
 • Flexibele lesplanning, afgestemd op jouw wensen en behoeften
 • Hoog slagingspercentage
 • Diverse lespakketten en betaalmogelijkheden
 • Gratis proefles om kennis te maken met onze rijschool en instructeurs

Neem contact op met Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen

Wil je meer weten over onze rijlessen, lespakketten of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat jij straks vol vertrouwen de weg op kunt en je rijbewijs in no-time op zak hebt. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Kies voor Mijn Rijschool Utrecht - Rhenen en zet de eerste stap naar een leven met meer vrijheid en zelfstandigheid op de weg. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij onze rijschool en je te begeleiden op weg naar je rijbewijs!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top