Rijschool Bilthoven

Welkom bij Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven ben je aan het juiste adres voor een hoogwaardige rijopleiding op maat. Ons team van ervaren rijinstructeurs staat klaar om je te begeleiden op weg naar je rijbewijs. Met onze persoonlijke benadering, flexibele lestijden en scherpe tarieven zijn wij dé autorijschool voor Bilthoven en omgeving.

Waarom kiezen voor Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven?

 1. Professionele rijinstructeurs
  Onze rijinstructeurs zijn deskundig, ervaren en geduldig. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van rijvaardigheid en verkeersveiligheid. Dit betekent dat je altijd les krijgt volgens de nieuwste inzichten en methoden.
 2. Individuele rijlessen op maat
  Wij bieden rijlessen op maat, afgestemd op jouw behoeften en leerstijl. Of je nu een beginnende leerling bent of al enige ervaring hebt, wij zorgen voor een gestructureerd en doelgericht lesplan dat bij jou past.
 3. Flexibele lestijden
  Bij Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven begrijpen we dat het combineren van rijlessen met werk, studie of andere activiteiten soms lastig kan zijn. Daarom bieden wij flexibele lestijden aan, zodat je zelf kunt bepalen wanneer je wilt lessen.
 4. Voordelige tarieven
  Wij bieden scherpe tarieven voor rijlessen, lespakketten en spoedcursussen. Zo wordt het behalen van je rijbewijs niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook betaalbaarder.
 5. Hoog slagingspercentage
  Onze persoonlijke aanpak en professionele rijinstructeurs zorgen voor een hoog slagingspercentage. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij in één keer slaagt voor je rijexamen.

Dwaze Drive Deal #1

€1345
Aanmelding 1
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #2

€1476
Aanmeldingen 2 t/m 5
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Dwaze Drive Deal #3

€1589
Aanmeldingen 6 t/m 9
 • 30 Lessen (60 minuten)
 • CBR Examen
 • Examen Garantie

Onze rijopleidingen en diensten

Bij Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven bieden we een breed scala aan rijopleidingen en diensten aan:

 • Rijlessen voor het B-rijbewijs (personenauto)
 • Spoedcursussen voor het snel behalen van je rijbewijs
 • Theoriecursussen en -trainingen
 • Tussentijdse toetsen en rijexamens bij het CBR

Neem contact op met Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven

Ben je benieuwd naar onze rijopleidingen of wil je meer informatie over onze autorijschool in Bilthoven? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team. Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je bij het kiezen van de juiste rijopleiding. Onze rijschool Utrecht bevindt zich aan de Europalaan 20 3526 KS in Utrecht. Je kunt ons bereiken via telefoon op +31(0) 30 227 09 59, e-mail op info@mijnrijschoolutrecht.nl of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Meld je aan voor een proefles

Wil je zelf ervaren hoe het is om te lessen bij Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze rijinstructeurs, krijg je inzicht in je huidige rijvaardigheid en ontvang je een persoonlijk lesadvies. Zo weet je precies wat je kunt verwachten tijdens je rijopleiding bij onze autorijschool.

Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven is er trots op dat we al vele tevreden leerlingen uit Bilthoven en omstreken hebben mogen begeleiden op hun weg naar het rijbewijs. Ben jij de volgende die bij ons succesvol je rijopleiding afrondt? Meld je aan voor een proefles en ervaar zelf de kwaliteit en het plezier van lessen bij onze rijschool.

Samen werken we aan jouw zelfvertrouwen en rijvaardigheid, zodat je straks veilig en verantwoord de weg op kunt. Kies voor Mijn Rijschool Utrecht - Bilthoven en ontdek waarom wij de ideale partner zijn voor het behalen van je rijbewijs in Bilthoven en omgeving. Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij onze autorijschool en samen te werken aan jouw succes op de weg!

Nieuwsgierig naar de ervaringen van jouw voorgangers? Lees ook de reviews van reeds geslaagde studenten!

Nummer 1 Rijschool Utrecht - mijnrijschoolutrecht.nl

Jouw Voordelen

 • #1 Rijschool Utrecht
 • 10% Studentenkorting
 • Ervaren Instructeurs
 • Kwalitatieve Opleiding
 • Hoog Slagingspercentage
 • Geen Inschrijfkosten
 • GRATIS Proefles

Contactformulier


  Naam (verplicht veld)

  Adres + Plaats (verplicht veld)

  Email (verplicht veld)

  Telefoon (verplicht veld)

  Selecteer Pakket:

  Bericht

  Google Reviews

  Mijn Rijschool Utrecht
  4.9
  Gebaseerd op 234 beoordelingen
  powered by Google
  MrDutchys
  MrDutchys
  11:07 27 Mar 23
  Op zoek naar een rijschool waar je op een rustig tempo en met duidelijke instructies leert rijden? Dan moet je bij deze zijn! Met veel humor en een... fijne manier van lesgeven ga je goed voorbereid je examen in. Mehmet, super bedankt vriend! Ik ga onze koffiemomentjes wel missen ;).lees verder
  Anne van Schaik
  Anne van Schaik
  07:58 28 Feb 23
  Hele fijne rijschool! Vanaf mijn proefles al een goed gevoel bij Ali en dat werd alleen maar beter. Ik heb best wel last van perfectionisme en Ali... heeft mij geholpen met dat in het autorijden los te laten. Daarnaast was het ook gewoon altijd gezellig in de auto en kon ik vooral leren plezier te hebben met het rijden.lees verder
  Maayke Zwanink
  Maayke Zwanink
  14:49 01 Jan 23
  Ik heb gisteren, op oudejaarsdag mijn rijbewijs gehaald, met dank aan Soeniel!Voordat ik bij Soeniel kwam lessen, reed ik bij een andere... rijinstructeur. Helaas had ik bij haar na 44 lessen nog steeds geen bijzondere verrichtingen behandeld en had zij geen haast bij het plannen van mijn praktijkexamen. Gelukkig schreef mijn vriend Soeniel aan, met de vraag of hij iets voor mij kon betekenen aangezien ik al zolang bezig was, zonder resultaat.Gelukkig had Soeniel plek voor mij en kon ik ook snel afrijden! Ik heb de lessen als erg fijn, relaxed en gezellig ervaren. Hij leert je op een fijne manier de kneepjes van het rijden bij, en wanneer er iets niet helemaal goed gaat, reageert hij hier goed op.Super bedankt Soeniel! Zonder jou had ik waarschijnlijk nog een jaar naar m'n rijbewijs kunnen fluiten haha.lees verder
  Bekijk alle beoordelingen
  js_loader
  Top